top of page
Ionut Tepele

Despre Mine:

Salut! Sunt Ionut, fotograf profesionist cu o experiență de peste 5 ani în fotografia de nunta și de studio. Îmi dedic cariera pentru a captura momentele cele mai importante din viata ta, transformându-le în amintiri de neuitat. Indiferent dacă este vorba de nunți, portrete de familie, ședințe foto de cuplu sau fotografii de studio, abordarea mea este centrata pe creativitate și autenticitate

Colaborez strâns cu clienți mei pentru a înțelege viziunea și dorințele lor, oferind rezultate personalizate și de înaltă calitate. Îmi folosesc abilitatile și echipamentele de ultima generație pentru a mă asigura ca fiecare fotografie spune o poveste si ca reflecta emotiile reale.

Studioul foto este situat în Cluj-Napoca, dar unde este cazul  deplasez oriunde, atât în țară cât și în strainate. Dacă dorești sa discutam despre proiectul tău sau sa programezi o ședința foto, nu ezita sa mă contactezi. Sunt aici pentru a te ajuta să-ți transformi momentele speciale în imaginii care durează o viață întreaga. 

Echipament Foto

Ca fotograf profesionist, folosesc echipamente de înaltă calitate pentru a asigura rezultate excepționale. Utilizez camere și obiective Sony, recunoscute pentru performanta lor superioara și pentru capacitatea de a captura imagini clare și detaliate în orice condiții. Indiferent dacă fotografiez o nunta, un portret în studio sau un eveniment special, mă pot baza pe echipamentul meu, pentru a obține rezultate impresionante.

Siguranta și pastrarea materialelor foto sunt esențiale pentru mine. Pentru a mă asigura ca fotografiile tale sunt protejate, am implementat un sistem de stocare de încredere. După fiecare ședința foto, fac copii de siguranță și păstrez materialele în trei locuri diferite: pe un hard-disk estern, în cloud și pe un server de rezerva. Astfel, te poți relaxa știind ca amintirile tale sunt în siguranță, chiar și în cazul unui incident neprevăzut.

Sunt dedicat nu numai obținerii celor mai bune fotografii, ci și asigurării ca acestea rămân protejate și accesibile pentru tine. Dacă ai întrebări despre echipamentul meu sau despre cum asigur siguranță materialelor, nu ezita sa mă contactezi. Sunt aici pentru a-ți oferi o experiență fotografica profesionista și de încredere.

IMG_6846.JPG
bottom of page