top of page

Portrete Business si Personal Branding

Explorează gama mea variată de servicii foto de portrete business, adaptate pentru a satisface nevoile tale profesionale. De la portrete de angajați la ședințe foto individuale pentru antreprenori și lideri, fiecare imagine transmite puterea și încrederea pe care le reprezintă brandul tău.

Portret-ul business este un instrument puternic în construirea unui brand personal și profesional. Cu o abordare atentă la detaliu, te voi ghida în procesul de creare a unei imagini autentice și memorabile care să evidențieze viziunea ta în lumea afacerilor.

Business

RIM Light-Studio / Ionut Tepele-Photographer

Cu o experience solida de mai multi ani în industria fotografica, am dezvoltat un studio dedicat exclusiv portretelor fine-art și comerciale de cea mai înaltă calitate.

Studio-ul foto este un spațiu modern și confortabil, localizat în orașul Cluj-Napoca, echipat cu cele mai avansate tehnologii și echipamente fotografice. Aici, fiecare ședința foto devine o experiență personalizata și plina de profesionalism, în care fiecare detaliu este pus în valoare pentru a obține imagini deosebite și autentice. 

In plus fata de serviciile oferite în studio, sunt disponibil sa mă deplasez la locațiile preferate ale clienților, oferindu-le astfel flexibilitate și confort în realizarea ședinței foto. Indiferent dacă alegeți sa faceți ședința foto în studio sau intr-o locație externa, va asigur ca veți beneficia de aceeași atenție și profesionalism din partea mea.

Pret

Bănuiesc ca acum iti pui întrebarea, cât costa o ședința foto?

Prețul unei ședințe foto în studio pentru o singura persoana este între 400 și 600 lei, în care este inclusă și post-procesarea pozelor.

Pentru grupuri sau ședințe foto în alte locații, fiindca dinamica și locația ședinței foto diferă de la un client la altul, nu va pot da un preț fix.

 

Pentru a va putea face o oferta personalizata va rog sa completați formularul de mai jos, revin cu un răspuns în maxim 24 h.

Rezerva o ședința foto/Cere o oferta de preț

bottom of page